Közvilágítási rendszer állapotfelmérése

Közvilágítási rendszer állapotfelmérése

Pál Gábor képviselő az elmúlt hetekben három alkalommal tartott bejárást különböző belvárosi utcákban – olvasható Szentendre Város Hivatalos honlapján. Mintegy hatvan lámpatestet, teljes utcaszakaszokat érintő meghibásodásokat észlelt, eltűnt, összetört lámpabúrákról készített feljegyzést.

Január elsejétől szakaszhiba volt a Kucsera, a Kanonok, a Péter Pál, a Kör és a Janicsár utcában, a Bajcsy-Zsilinszky utca egy részén, ahol egyetlen lámpa sem égett. Az utcákat övező ingatlanokban zavartalan volt az áramellátás, azonban az ott lakóknak a vaksötét utcákon kellett botorkálniuk a macskaköveken. A képviselő és a hivatal újévi bejelentését követően a szakaszhibát az ELMŰ január 11-én, (kedden) kijavította.

A belvárosban többféle világítótest található: falikaros „antik” lámpa, többféle kandeláber, illetve hagyományos beton- és faoszlopos lámpák. A meghibásodott izzók és a búrák cseréje – áramellátási hiba híján – nem az ELMŰ hatáskörébe tartozik, így azt az önkormányzat megbízásából egy alvállalkozó végzi. Meghibásodott közvilágítással kapcsolatos lakossági hibabejelentés:

- Városi Ügyfélszolgálat

Szentendre, Duna korzó 25. („Fehér Ház”)

Tel.: +36-26/300-407

E-mail: ugyfelszolgalat@szentendre.hu

Postai levél: 2000 Szentendre, Duna korzó 25., vagy  Városház tér 3.

 

- ELMŰ

Tel: 06-80/383940 – 1-es menü

 

- Pál Gábor képviselő

pal.gabor@szentendre.hu

 

Forrás: szentendre.hu