Egy kicsi ház van a domb tetején – magyarnóta műsor április 27-én

Egy kicsi ház van a domb tetején – magyarnóta műsor április 27-én

Az Ezüsfény együttes köreiben komoly előkészületek vannak folyamatban – tudtuk meg Horváth Jenőnétől, a Szentendrei Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub elnökétől és a nótaműsor rendezőjétől.

 

A nyugdíjas klub ugyanis idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. A többi között, őket is láthatják majd a színpadon azok, akik ellátogatnak a tavaszi magyarnóta műsorra, április 27-én 15:00 órakor a PMK Színháztermébe.

 

Minden évben tavasszal és ősszel találkoznak Szentendrén a nosztalgikus előadásokkal a műfaj kedvelői.

„Egy kicsi ház van a domb tetején – a tavaszi, jó hangulat már a műsor névválasztásában is visszaköszön, ezt szeretnénk megjeleníteni a nézőknek az előadáson.” – árulta el a részleteket Kapi Gábor szervező.

 

A nótáskapitánytól azt is megtudtuk:

A műsor fellépői közt vannak visszatérő vendégek és újonnan meghívott művészek is. Fellép Kapi Gábor nótáskapitány és az Ezüstfény együttes mellett Szabó Eszter, Drágán Lajos, Dr. Fehér Eszter és Juhász Adrienn. A műsorvezető Pölös János lesz, akivel már találkozhatott a közönség, a zenei kíséretet Nyári László prímás biztosítja.

 

A tavaszi nótaműsorra a jegyek már kaphatóak elővételben a 06-26/ 315- 508 ;   06-20/ 954- 1093 telefonszámon Kapi Gábornál, illetve a helyszínen is megvásárolhatóak személyesen.

 

A legközelebbi fontos időpont a Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub életében a június 11-e lesz, amikor az Ezüsfény együttes egy nagyszabású nyári találkozóval ünnepli majd fennállásának 20. évfordulóját. Addig pedig, április 27-én a magyarnóta műsorra készülhetnek a teátrum szerelmesei.