loader
Több mint 80 versenyző a budakalászi judo versenyen!

Több mint 80 versenyző a budakalászi judo versenyen!

Több mint 80 nevező vett részt a budakalászi judo versenyen, amit múlt hétvégén tartottak a Szentistvántelepi Általános Iskola tornatermében. Nem csak a városból, de a környékről is több egyesület versenyzői mérték össze tudásukat Budakalászon. 

Több korosztályban és súlycsoportban lehetett nevezni a legutóbbi budakalászi judo háziversenyre, amit a Szentistvántelepi Általános Iskola tornatermében tartottak múlt szombaton. Veisz Krisztián judo mester által szervezett versenyre, most is több mint 80 versenyző nevezett. 

Neves egyesületek is minden alkalommal jönnek  a környékről, hogy földharcban mérjék össze tudásukat más klubok versenyzőivel. Több esteben az egész család sportol, hódol a harcművészetnek.  Már jól ismert judo-s körökben a budakalászi rendezvény, ahová a rendező Veisz Krisztián 45 saját versenyzőt állított a tatamira. A verseny, a kihívás mellett tiszteletet, fegyelmet is tanít a  fiataloknak, mindamellett, hogy számos élménnyel gazdagodva térnek haza egy-egy versenyről a nevezők.

Kép forrása:archív

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok