loader
Nyári táborok a Pink Panthers Akrobatikus Rock & Roll TSE-nél

Nyári táborok a Pink Panthers Akrobatikus Rock & Roll TSE-nél

Elkezdődnek a nyári táborok június közepén a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesületnél. A legtöbb tábor helyszíne Szentendrén és környékén lesz. Az interneten megtartott edzések pedig online táncversennyel zárulnak.
Az idei év első és eddigi utolsó, - márciusban megrendezett - Budapest Területi Versenyen több kategóriában is bajnokok lettek a Sportegyesület táncosai. Az Egyesületben eddig még soha nem látott eredményeket értek el a gyermekek kisformációban. Első helyen végeztek a Géppuskalábúak, második helyen pedig a Black in Pink csapata. Felnőtt, Páros Tánc Show kategóriában Varga Daniel-Ubránkovics Zulejka végzett az első helyen. A koronavírus-járványra való tekintettel a sikeres megmérettetést online edzésekkel folytatták. Az órarendszerű edzéseken a versenyzőkön kívül az ovisok, a kezdő- és a haladó korosztályba tartozó táncosok is részt vettek.
„Külön formációs, külön páros képzést tartunk online. Nehéz megtalálni a motivációt ebben a helyzetben a gyerekeknek, de igyekszünk. A júniusi hónapban is tartanak még az edzések. Ez lesz a harmadik hónap, hogy online tartjuk az edzéseket.” – mondta el Falaki Szabolcs, a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll TSE vezetőedzője.
Az elmúlt időszakban az edzők a különböző izomcsoportok fejlesztését helyzeték előtérbe. A nyári táborokban pedig ismét a táncé lesz a főszerep. A napközis programokon június 22-26, és július 6-10 között Szentendrén, június 29- július 3 között pedig Dunabogdányban gyűlnek össze a táncosok. Az ottalvós kempingezést augusztus 9-14 között Egyházaskozáron tartják meg.
„6 éve most már minden évben tartunk bejárós táborokat, és tavaly előtt először ottalvós tábort is tartottunk, és ezeknek nagy sikere van, ezért lesz idén is.” – tette hozzá Falaki Szabolcs.
A táborozókra sok tánc, játék, csapatverseny és csapatépítés vár.  Minden tábor külön tematikára épül, így az idei is, amit egyelőre meglepetésnek szánnak a szervezők. A táborba olyan gyermekeket is várnak, akik eddig még nem próbálták ki a rock and roll táncsportot, de most szívesen megismerkednének ezzel a stílussal. 
 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok