loader
Maskarás kerekezés a Dunakanyarban

Maskarás kerekezés a Dunakanyarban

Farsangi kerékpártúrát indít február 26-án a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség az Omszki-tótól - pomázi kitérővel - Szentendrére tartó, bárki számára teljesíthető, 24 kilométeres útvonalon. A jelmezben érkezők ajándékra is számíthatnak.

Még javában tart a farsangi időszak, amit hagyományosan a vidám lakodalmak, bálok, mulatságok jellemeznek. A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ezúttal a maskarás biciklizést is a farsangi mulatságok közé sorolja és várja a jelmezes kerekezőket február 26-án, szombaton 10:30-tól a budakalászi Omszki-tónál. Innen Pomáz felé indulva érkezik majd meg a menet Szentendrére, ahol a Szentendrei Kulturális Központ Dunaparti Művelődési Házában tudnak felfrissülni a tekerők. Szentendréről pedig a Lupát érintve tér vissza a csapat a kiinduló ponthoz. “A túra nem a sebességről, hanem a jó társaságról szól, tehát bárkit, bármilyen kerékpárral szívesen látunk, célzottan a kezdőket is” – mondják a szervezők.

Bővebb információ itt: https://www.facebook.com/events/526193215396856/?ref=newsfeed 

A maskarás kerekezés a VEKOP-4.1.1-15-2016-00001 azonosító számú, Budapest-Szentendre szakasz infrastruktúrájának fejlesztése projektekhez kapcsolódóan, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Fotó: RideHard.hu / Facebook

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok