loader
Csupán egy ponttal kapott ki a Szentendrei KSE

Csupán egy ponttal kapott ki a Szentendrei KSE

Vegyes mérleggel zárták a hétvégét a szentendrei kosarasok, akik fordulatos mérkőzéseket vívottak hazai pályán október 22-én. A Szentendrei KSE játékosai több korosztályban is pályára léptek.

Elkezdődött az őszi idény a kosárlabdában is a Szentendrei KSE több korosztályban is pályára lépett október 22-én a leányfalui tornacsarnokban. A mérkőzéseket a gyerekek kezdték. Az első összecsapások végeredménye, izgalmas játékot követően a vendégek győzelmével zárult. A Gyermek Pest megyei forduló eredményei: Vagány Nyulak Pestszentimre - Szentendrei KSE 66 – 57, Szentendrei KSE - PAFC BASKET 31 – 87.  A legfiatalabbak után Kadet Pest megye  csapatainak mérkőzését láthatták a jelenlévők.

A Kadet mérkőzés végeredménye önmagáért beszél, Szentendrei KSE - Gödöllői Sportklub 72 – 30. Izgalmas fordulatos mérkőzések következtek a délután második felében is, amikor a juniorok léptek a pályára.

A nap vége is bőven tartogatott izgalmakat, amikor a NBII-ben játszó felnőtt csapta lépett a pályára. A szentendreiek a Dunaharaszti MTK-t fogadták, akik ellen szoros mérkőzést vívtak. Az összecsapást egyetlen egy pont döntötte el, ami a vendég csapat javára billentette a mérleget. A végeredmény így a Felnőtt NBII. – ben Szentendrei KSE - Dunaharaszti MTK 69 – 70.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok