loader
A dobogó legtetején a  Pink Panthers táncosai

A dobogó legtetején a Pink Panthers táncosai

Több első és második helyezéssel tért haz a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll TáncSport Egyesület az őszi versenyszezon első utánpótlás bajnoksági fordulójáról, amit a hétvégén rendeztek meg Budapesten.  

A szentendrei csapat, akik nem csak a várost, de az egész Dunakanyart képviselték a délelőtti versenyfolyamban három formációt nevezett. A Junior 'A' kisformáció kategóriában a szentendrei Ametistic csapat, Deák Dóra, Sergyán Csenge, Kasza Katica, Kovács Rozi, Könye Kamilla 1.helyet ért el.

A Serdülő kisformáció kategóriát abszolút uralták a Pink Panthersesek. Az 'A' csapatok között a Storm tagjai Batka Réka, Veres Aliz, Ubránkovics Zulejka, Börzsei Natasa, Pásztor Bianka 1.helyet ért el, míg a 'B' csapatok között az új koreográfiájukat bemutató Wonder Black formációban Szabó Lili, Kőmíves Renáta, Bődi Hanna, Vitályos Dorka, Kerekes Dóra szintén az 1.helyet hozta el.

Nagy küzdelem volt a párosok között is, ahol szintén felállhatott a dobogó második fokára a Children 'A' versenyzők közül Konecsni Máté és Lakatos Regina, míg a Serdülők között a 'B' ligában induló Antalffy Botond-Börzsei Natasa a 2.helyet, az 'A' párosok között Homán Gergely-Bihari Flóra 1.helyet, Horváth András-Batka Réka 2.helyet  míg Majer Gergő-Ubránkovics Zulejka 3.helyet értek el, így csak szentendreiek álltak a dobogón.

 Három páros képviselte a Pink Panthers-t a Szakági tánckörökben. A Childrenek között 8.helyezést hozott haza az újonc Konecsni Máté-Lakatos Regina páros, a Serdülő kategóriában Homán Gergely-Bihari Flóra, akik kicsivel csúsztak le a döntőről. A kiegyensúlyozottan versenyző Ekler Kristóf-Veres Aliz páros ezen a területi versenyen újra döntőbe táncolta magát és az 5.helyen végeztt. A táncosokat Móra Eszter és Falaki Szabolcs edzők készítették fel a versenyre.

 A Szentendrei Pink Panthers Egyesület rendezi a soron következő Budapest területi viadalt a Pestimrei Sportkastélyban november 5–én, ahol még nagyobb számban képviselik Szentendrét és a Dunakanyart az akrobatikus rock and roll táncosok.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok