loader
Tanszergyűjtési akció a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézményben

Tanszergyűjtési akció a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézményben

Közös adománygyűjtésre hívja a környéket a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény rászoruló iskolások javára - olvasható Szentendre Város Hivatalos Honlapján. A Töltsük meg együtt az iskolatáskákat! szlogennel szervezett akcióban augusztus 9-10-én, kedden és szerdán 10:00 és 18:00 között várják az adományokat a budakalászi Auchanban, a pénztárak előtt.

Az akció célja, hogy a nehéz helyzetben lévő családok számára megkönnyítsék a tanévkezdést, és az adományokkal csökkentsék az iskolakezdéssel járó kiadásokat. Már a becsengetés előtt segíteni szeretnék a nehéz sorsú családokat, hogy a rászoruló gyermekek egyenlő esélyekkel kezdhessék a tanévet társaikkal - tájékoztat a portál. 

Amire a gyerekeknek szükségük lehet:

  • iskolatáska, tolltartó, tornazsák
  • füzet, toll, ceruza, radír, filctoll, zsírkréta
  • vízfesték, tempera, rajzlap, vonalzó, körző
  • tisztálkodószerek, minden, ami megkönnyíti a rászoruló családok iskolakezdését.

Helyszín: a budakalászi Auchan, a pénztárak előtti rész.

Idöpont: 2022.08.09-10. (kedd, szerda), 10:00-18:00

Ebben az akcióban újonnan vásárolt holmikat várnak adományként, de a használt, és még használható, jó állapotú tanszeradományokat is szívesen fogadják. Ezek leadására augusztus 15. után lesz lehetőség az intézményben (Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény, Szentendre, Szentlászlói út 89.)

Az intézménnyel az alábbi előrhetőségeken veheti fel a kapcsolatot: tel.: (26) 312 605, e-mail: info@dunakanyari.hu, web: dunakanyari.hu, Facebook-oldal: https://www.facebook.com/dunakanyari

Forrás: szentendre.hu

Fotó: Pixabay.com 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok