loader
Elöljárói látogatás az Altiszti Akadémián

Elöljárói látogatás az Altiszti Akadémián

Látogatást tett az MH Altiszti Akadémián dr. Vidoven Árpád közigazgatási államtitkár, dr. Korom Renáta jogi igazgatási helyettes államtitkár, valamint dr. Böröndi Gábor altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese január 29-én.

A program kezdetén a felújított „F” épületben található Kiber Képzési Központot tekintette meg a delegáció, ahol prof. dr. Kovács László dandártábornok, kibervédelmi szemlélő tartott tájékoztatót. Ezt követően a 3-as számú, Hegedüs nevű épületben az Acélkocka Ideiglenes Kiképző Zászlóaljnál megtekintették a Digitális Katona projekt keretében beszerzett személyi felszereléseket, valamint az elhelyezési körleteket. A felszerelésbemutató során a delegáció tagjai kérdéseket intéztek a bemutató állományhoz, amelyekre válaszokat kaptak.

A megkérdezettek amellett, hogy kiemelték a fejlődést a korábbi felszerelésekkel kapcsolatban, jelentették az elöljárók felé azokat a problémákat is, amelyeket használat közben tapasztaltak. Böröndi altábornagy kiemelte: ez is része a Magyar Honvédség szemléletmód-váltásra való törekvésének, hiszen ha a katonák elmondják észrevételeiket, a fejlesztések is az ő érdekeiket szolgáló irányokba folytatódhatnak.

 

 

 

 

 

(kép: MH Altiszti Akadémia)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok