loader
Együttműködési megállapodás született az MH Altiszti Akadémia és a Péczeli Oktatási Központ között

Együttműködési megállapodás született az MH Altiszti Akadémia és a Péczeli Oktatási Központ között

Fontos, hogy a felnövekvő nemzedéknek kézzelfogható és valódi értéket jelentő program álljon rendelkezésére, amely lehetővé teszi számukra a fejlődést annak érdekében, hogy a mai kor kihívásaira és a ma még nem is látható jövőbeli kihívásokra megfelelően felkészülve léphessenek a felnőttkorba. Nemzeti érdek, hogy gyermekeink váljanak a hazájukért tenni is hajlandó felelős állampolgárokká. Ezeket a célokat szolgálja az a megállapodás, amelyet szerda délelőtt Bozó Tibor dandártábornok az MH Altiszti Akadémia parancsnoka, Eszes Katalin a Dunakeszi Tankerületi Központ tankerületi igazgató-helyettese és Böszörményi Csaba a Péczeli Integrált Oktatási Központ Általános Iskola és Gimnázium igazgatója írta alá. 

Az említett célok elérését a Honvéd Kadét Programon keresztül valósítják meg a felek, melynek küldetése, hogy biztonságos környezetben kihívást jelentő, érdekes, honvédelmi témájú tevékenységekkel készítse fel a programban részt vevő diákokat. 

A Honvéd Kadét programon keretében különböző eseményeken, versenyeken, továbbképzésen és táborokon vehetnek részt azok a tanulók, akik szeptembertől a Péczeli Integrált Oktatási Központ Általános Iskola és Gimnázium honvédelmi tagozatára nyernek felvételt.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok