loader
„Az év intézményvezetője” díját kapta dr. Bilonka Judit

„Az év intézményvezetője” díját kapta dr. Bilonka Judit

December 11-én tartotta a Váci Tankerületi Központ karácsonyi intézményvezetői értekezletét, ahol értékelték és megköszönték az intézmények éves munkáját. A rendezvényen egy kis műsorral és vendéglátással is kedveskedtek a résztvevőknek.

Idén először ítélték oda, hagyományteremtő szándékkal, a Váci Tankerületi Központ „Az év intézményvezetője” díját, három olyan intézményvezető részére, akik a köznevelés területén kiemelkedő szakmai munkát nyújtottak a 2019-es évben.

Idén az egyiket dr. Bilonka Judit, a Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola vezetője vehette át, aki innovatív szemléletű, pedagógiai célkitűzéseit maradéktalanul megvalósítja, projektjeit hosszasan nyomon követi. Nagy terhet cipel a vállán, nagy iskolát és nagy nevelőtestületet vezet, továbbá figyel tagiskolája működésére is. Kiváló konfliktuskezelésére szinte minden nap szükség van, magatartása példaértékű és motiváló kollégái számára – méltatta Verebélyi Ákos tankerületi igazgató.

A másik díjazott Huszta Emma Anna, a Szokolyai Cseh Péter Általános Iskola intézményvezetője. Aki dinamikus, újító, határozott, lelkesedése elsöprő, munkabírása kiváló. Szakmai elképzeléseinek megvalósítása során nagy energiát fektetett tantestülete és a szülők megnyerésére is. Céljait és terveit mindig véghez viszi, „kicsi iskolát visz, kicsi iskolában tesz csodát.” - szólt méltatása.

Simonné Kelemen Mária, a Sződligeti Gárdonyi Géza Általános Iskola intézményvezetője is a díjazottak között volt. „Csendesen, rendkívül nagy szakmai tudással és alázattal végzi feladatát. Szakmai rutinja és biztos tudása támaszt jelent a tankerület kollégái számára, más intézményeknek is szívesen nyújt segítséget” - hangzott el róla.

Forrás: edunakanyar.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok