loader
Mézike okosodik

Mézike okosodik

Miközben egy pillangó átreppen a képen, egy bagoly tudálékosan figyel bennünket és egy csiga csendesen elmászik a képernyő alján, eszenciát kaphatunk egy hamarosan megjelenő mesekönyvből. A mezike.hu oldalon Gerzsényi Melinda Mézike okosodik című kötetéről olvashatnak. Sőt, akár belehallgathatnak a hangoskönyv változatba is.  

Gerzsényi Melinda Szentendre szülötte, a mai napig a városban él és itt neveli két gyermekét. Nehéz lenne megmondani, mi is a foglalkozása, ahogy magáról írja: „Anya, feleség, kommunikációs szakember, lifecoach, mentor, néha séf, néha cukrász, kézműves mester, mese felolvasó, konferencián előadó, fiatalokat életpálya tervezésre sarkalló, első könyves meseíró...”

A főszereplő Mézike, az apró lányka története számos példát mutat a gyerekeknek és talán a felnőtteknek is: miért fontos az akarat, hogyan tudunk kikapcsolni pár percre és csak önmagunkra figyelni, és hogyan tudjuk meghallani a csendet. Ha ennél többet szeretnének a mesekönyvről megtudni, ott a helyük a bemutatón, mely november 16-án 16 órakor lesz a Művész Étteremben.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok