Házhoz megy a Zenede

Házhoz megy a Zenede

"A zene sok mindent jobbá tehet: a hangulatunkat, a baráti kapcsolatainkat és össze is köt bennünket mint az egyetemes kultúra jó kapcsolata és hídja" - mondta Vitályos Eszter a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Szentendrén, a Házhoz megy a Zenede programsorozat eseményén.

Az előadás fiatal hallgatóit köszöntve Vitályos Eszter, aki a térség fideszes országgyűlési képviselője is, a kezdeményezést méltatva úgy fogalmazott, hogy a különlegesen vonzó program feladata és célja a könnyűzene értékteremtő mivoltának bemutatása, a fiatalok zenei érdeklődésének felkeltése és elősegítése. A mai nap nem titkolt célja a hangszeren való tanulás ösztönzése - hívta fel a figyelmet az államtitkár, hozzátéve, hogy a produkció része a hangszersimogató is, amely keretében mindenki kipróbálhatja a könnyűzenei hangszereket.

A produkció támogatója a Petőfi Kulturális Ügynökség, a Magyar Kultúráért Alapítvány, együttműködő partnere a Yamaha Music Europe - olvasható a program oldalán.

 

Forrás: MTI

Fotók: Vitályos Eszter közösségi oldala

Házhoz megy a Zenede
Házhoz megy a Zenede