loader
„Anyám, édesanyám" - magyarnóta műsor a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban

„Anyám, édesanyám" - magyarnóta műsor a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban

A Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub „Anyám, édesanyám" címmel magyarnóta műsort rendez a szentendrei könyvtár színháztermében most szombaton, 15.00 órai kezdettel.

Az egyesület több sikeres szereplést tudhat magáénak. Rendszeres szereplői a szentendrei kulturális és más ünnepi eseményeknek. Az együttes népszerű rendezvények szervezője is, ilyen például a Magyar Nóta című műsor, amelynek állandó fellépője az Ezüstfény Együttes. A zenekar közreműködik a klub szombati „Anyám, édesanyám" című nótaestjén, ahol színpadra lép többek között B. Tóth Magda, Fényes György, Gáspár Anni, Szabó Sándor, Balázs Anikó, Kapi Gábor, a kísérő Oláh Albert és Oláh Kálmán cigányzenekara lesz.

A rendezvény műsorvezetője Dr. Klement Zoltán, szerkesztője Kabi Gábor, nótáskapitány, rendezője pedig Horváth Jenőné, a Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub elnöke. Az április 30-ai koncerten anyák napja alkalmából az édesanyákat, nagymamákat köszöntik műsorukkal. A magyarnóta műsorra belépőjegyek rendelhetők Kapi Gábortól, illetve megvásárolhatók a helyszínen az előadás előtt.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak április 30-án, szombaton a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárba.

Kép: Kapi Gábor / Facebook

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok