loader
Vitályos Eszter - Újra napirenden a szentendrei HÉV-fejlesztése

Vitályos Eszter - Újra napirenden a szentendrei HÉV-fejlesztése

Felvette programjára a szentendrei HÉV felújítását Lázár János építési és közlekedési miniszter – jelentette be Vitályos Eszter közösségi oldalán. A térség országgyűlési képviselője videóüzenetében elmondta, hogy nyáron a korábban tervezett állami beruházások elhalasztásáról és átütemezéséről döntött a Kormány. Az akkori intézkedés szerint: a beruházások a későbbiekben megvalósulnak, ezek közül először a jól tervezett, átgondolt, társadalmi és gazdasági szempontból legfontosabbnak ítélt beruházások válhatnak valóra.

Vitályos Eszter közösségi oldalára feltöltött videójában hangsúlyozta, viszontagságos időket élünk, amikor sokminden bizonytalan, de akiknek valódi tervei és valódi közössége van, azok elérik a céljaikat! Az országgyűlési képviselő kiemelte, hogy Magyarország Kormányának a magyar családok megélhetése az első, ezért volt szükség korábban az átütemezésre.  De most eljött az idő, az ütemezett fejlesztések újragondolására.

„Örömmel mondhatom ki tehát: Lázár János bejelentette: a Kormány elkötelezett a szentendrei Hév-felújításában‼️ Egy lépéssel közelebb kerültünk a Stratégiánkban vázolt célunkhoz!” – fogalmazott Vitályos Eszter.

Emellett szintén tegnap jelentette be az országgyűlési képviselő, hogy több mint 1 milliárd forint fejlesztési támogatás érkezik a választókerületünkbe.

Forrás: facebook/Vitályos Eszter

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok