loader
Időközi képviselő-választás Szentendrén

Időközi képviselő-választás Szentendrén

Július 17-re tűzte ki a 10. számú választókerület időközi képviselő-választásának időpontját Szentendre Város Helyi Választási Bizottsága. Az időközi választást a Dr. Almási Csilla ,korábbi képviselői megbízatás megszűnése miatt írták ki. A Covid-19 okozta járvány miatti veszélyhelyzetben közel másfél éve Fülöp Zsolt polgármester látja el Boldogtanya térségének képviselői feladatait.

 

Almási Csilla lemondásakor ezt a levelet intézte a szentendreiekhez:

 

Tisztelt Szentendreiek!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy képviselői munkámat a mai naptól valamennyi képviselői csoporttól függetlenül kívánom végezni.

Ezen döntésemhez hosszú út vezetett, lévén ugyanazon cél felé képviselőcsoportomban társaimtól egyre eltérőbb módon képzeltem a haladást.

Az elmúlt napok eseményei végleg megerősítettek abban, hogy ez a számomra felvállalható út a további képviselői munkához.

Bízva a hatékony együttműködésben minden képviselőtársammal, tisztelettel:

 

Almási Csilla

 

Szentendre Város Hivatalos Oldala tette közzé, hogy a Helyi Választási Bizottságtól május 27-ig öt szervezet kérte nyilvántartásba vételét jelölő szervezetként:

Magyar Kétfarkú Kutya Párt,
Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület,
Megoldás Mozgalom,
FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség,
Kereszténydemokrata Néppárt.

A jelölő szervezetek legkorábban május 28-án szombaton vehetik át az ajánlóíveket a Városházán. Ezzel elindul a kampányidőszak, az aláírásgyűjtés is ezen a napon kezdődhet meg. Képviselőjelölt állításához 28 ajánlás szükséges.  A Szentendre

 

Forrás: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok