loader
Ördögh Mixi  autóversenyző volt a Szentendre Szalon vendége

Ördögh Mixi autóversenyző volt a Szentendre Szalon vendége

Elkezdődtek a Szentendre Szalon újabb évadának előadásai a Pest Megyei Könyvtárban. Szeptember 22-én Ördögh Miklós Mixi autóversenyző, több mint 40 éves pályafutásbába pillanthattak be a jelenlévők.
Tudomány, kultúra, aktuális és helyi érdekességek szerepeltek már az évek óta sikeres előadássorozat a Szentendre Szalon palettáján. Az új évad első meghívott vendége az autósport rejtelmeibe engedett bepillantást, azt est házigazdája, dr. Gyarmati Péter Ördögh Miklós rallyeversenyzőt látta vendégül, szeptember 22-én. 

Sebesség, gyors autók, tűzálló ruhába öltözött versenyzők Szentendre is bepillantást kaphatott néhány évvel ezelőtt a rallyi világába, amikor városunk adott otthont a Budapest Rallyinak. Szeptemberben a Szentendre Szalon első, meghívott vendége Ördögh Miklós rallyversenyző volt, aki a több mint 40 éves pályafutásáról mesélt a jelenlévőknek. 

Negyven év nagy idő egy ember életében, főleg akkor, ha ezt az időt egy hivatásnak, egy sportágnak szenteli.  Az előadást nemcsak az érdeklődő szentendreiek kísérték figyelemmel, de a nézőtéren több volt navigátor is helyet foglalt. 

A Szentendre Szalon a közeljövőben minden második héten újabb előadásokkal várja régi és új érdeklődőit, amikor újra a történelem kerül majd a középpontba, igazi szalon hangulatban, egy csésze tea mellett, a Pest Megyei Könyvtárban.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok