loader
Kinyit a hulladékudvar!

Kinyit a hulladékudvar!

Szigorú intézkedések mellett indulnak újra a VSZN Zrt. egyes szolgáltatásai. A járvány elleni védekezés miatt zárt be korábban a hulladékudvar, hogy a munkaerő átcsoportosításokra meglegyen a tervezett létszám. A tervek szerint a telepen első fázisban csak zöldhulladékot fogadnak majd május 4-én, reggel 9 órától.  - Tették közzé a hírt a város weboldalán.

Időpontot kell foglalni a hulladék leadáshoz a következő telefonszámon: 06-20-440-5284. Az előzetes egyeztetésre azért van szükség, mert így tarthatóak be a korlátozások, hogy egyszerre maximum két ember tartózkodhat a területen. 
Időpont – kivételesen – most hétvégén is foglalható az alábbiak szerint:
május 01., péntek, május 02., szombat és május 03., vasárnap 8-tól, 14 óráig.
Május 4-től időpontot csak munkanapokon 7 és 15 óra közötti lehet foglalni.

A zöldhulladék-átvétel az alábbiak szerint, az óvintézkedések betartása mellett történik:
– A VSZN Zrt. kér mindenkit, hogy pontosan érkezzenek az egyeztetett időpontban, hogy elkerülhető legyen a torlódás.
– Csak lakossági ügyfeleket fogadnak.
– Jelenleg csak zöldhulladék leadására van lehetőség.
– A hulladékudvarba történő belépéskor kötelező a szájmaszk és kesztyű viselése.
– Ingyenesen leadható éves maximális mennyiség 3 köbméter, ennél nagyobb mennyiséget jelenleg még fizetés ellenében sem vesz át a hulladékudvar.
– Minden nap a zárás után a VSZN Zrt. munkatársai permetezős fertőtlenítést végeznek a gyakran érintett felületeken (konténerek, ajtók, kilincsek stb.).

A VSZN Zrt. munkatársai nagy érdeklődésre számítanak, így várakozás esetén kérik a lakosság türelmét és egymástól a megfelelő távolság betartását.  A VSZN Zrt. kéri a szentendreiek megértését a korlátozásokkal kapcsolatban. Az óvintézkedések betartása mindannyiunk érdeke!

Kép forrása: internet.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok