loader
Jótékonysági futás és túra Dobogókőért

Jótékonysági futás és túra Dobogókőért

Várnak minden érdeklődőt ismét a már hagyományosnak mondható karácsony előtti eseményre, a Phoenix Jótékonysági Futás és Túrára 2017. december 16-án Dobogókőre. 

Az elmúlt években az Ősbuda várának feltárására, majd a jégkár okozta erdei pihenő felújitására a Nagyréten és az Árpád kilátó lefestésére gyűjtöttek a futások alkalmával.

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági eseményen a bevételből a Dobogókő erdejeiben eldobált hulladék összeszedését és elszállítását támogatják a szervezők.

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány 1994-ben jött létre magánszemélyek kezdeményezésére. A közhasznú szervezet nemes célok megvalósításáért, a terület természeti környezetének védelme, növény és állatvilágának, valamint természeti értékeinek megóvása, a civilizációs károk enyhítése, a terület sokoldalú fejlesztése érdekében működik.
Ennek keretében időről időre szemétgyűjtési akciókat szerveznek, az összegyűjtött szemét elhelyezése és elszállítása azonban jelentős összeg; ezt szeretnénk támogatni mostani eseményünkkel. Tehát az adományozott összeget a szemét tárolására alkalmas konténer bérlésére, valamint a szemét elszállítására fogja fordítani az alapítvány.

Start-cél: Szépjuhászné Büfé

TÁVOK:
-Kis kör: 11,8 km futva, vagy túrázva
-Nagy kör: 23,5 km - futva, vagy túrázva is teljesíthető
-Nagy kör egy kis plusszal: a hosszú távon lesznek Spartanos-jellegű feladatok, amelyeket a legkeményebbek plusz kihívásként/edzésként teljesíthetnek.

A célban finom meleg teával és kis ajándékkal kedveskednek a szervezők.

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok