loader
Ünnepi műsor és egészségügyi szűrések az idősek világnapján a könyvtárban

Ünnepi műsor és egészségügyi szűrések az idősek világnapján a könyvtárban

Szeptember 30-án, pénteken az idősek világnapja alkalmából ünnepi műsorral és hasznos programokkal várnak minden szépkorú szentendrei lakost a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban – olvasható Szentendre Város Hivatalos honlapján.

Délelőtt 9:00 és 12:00 óra között a jelentkezők részt vehetnek látás- és hallásvizsgálaton, a vércukorszint és koleszterinszint mérésen, valamint EKG és a véroxigénszint mérésen, az EFI állapotfelmérésén és testösszetétel vizsgálaton. Regisztrálni szeptember 26. hétfő és 29. csütörtök között lehet 9:00 és 17:00 óra között az alábbi telefonszámon: 06 20 429 8021. A szűréseket és az előadást az Egészséges Városért Közalapítvány rendezi és támogatja.

Délután 14:00 órától Fülöp Zsolt, Szentendre Város polgármestere köszönti a jelenlévőket, akik később Dr. Birtalan Iván: Egészséget a nyugdíjas éveknek című előadását hallgathatják meg. Törökné Bakos Bea fog pár perces tornát tartani, majd fellépnek az óvodások, a Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub, valamint Schwartz Dávid énekes is. Az előadásra és az azt követő vendéglátásra korlátozott számban lehet jelentkezni, meghívót a Városháza portáján lehet átvenni – írja a szentendre.hu.

Szeptember 30-án a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező új látogatók térítésmentesen iratkozhatnak be a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárba. Részletekért forduljon a helyszínen az olvasószolgálathoz.

Forrás: szentendre.hu

Fotó: hbpmk.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok