loader
Örökbefogadó nap és tavaszi programok az Árvácskánál

Örökbefogadó nap és tavaszi programok az Árvácskánál

Két rendezvényhez is kapcsolódik a Föld Napja alkalmából a szentendrei Árvácska  Állatvédő Egyesület és Állatmenhely. Kutyabemutató és gyermekprogramok is lesznek. A menhelyen összesen 150 kutya és közel 100 macska vár befogadóra.

A Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatvédő Egyesület lelkes állatbarátok összefogása eredményeképpen alakult 1997-ben. A szervezet a Dunakanyar és a Pilisi Kistérség minden területéről fogadja be az állatokat.

A nemzetközi föld napja alkalmából két programot is szervez az egyesület. Részt vesznek a Szentendre város által szervezett közös ünnepségen a Duna-part közelében fekvő Környezetvédelmi Parkban, valamint örökbefogadó napot is rendeznek a telephelyen. A párhuzamosan futó programok április 26-án, szombaton reggel 10 órától kezdődnek.

Április 27-én a tahitótfalui, TAHI-vásáron is részt vesznek. A menhely képviselői sátorral települnek ki, kutyusokkal és állattartási, valamint egészségügyi és állatnevelési információkkal látják el az érdeklődőket. Az állatokat egy rövid sétára is elvihetik majd a gyerekek.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok