loader
Negyedik helyen zárt a Budakalász Kézilabda Zrt. a Magyar Kupában

Negyedik helyen zárt a Budakalász Kézilabda Zrt. a Magyar Kupában

A negyedik helyet szerezte meg a Schieszl-Budakalász együttese a férfi kézilabda Magyar Kupában, miután a vasárnap délutáni bronzmérkőzésen 30:22 arányban vereséget szenvedett a Pick Szeged csapatától.

 

Szombaton nem bírt a Fejér B.Á.L. csapatával a Budakalász Kézilabda Zrt. a Magyar Kupa elődöntőjében, így vasárnap a Pick Szeged csapatával szemben lépett pályára a dunkanyari gárda.

 

 Budakalász Hivatalos Oldalán olvasható:

 

„A papírforma a Bajnokok Ligája-szereplő Pick Szeged sikerét ígérte, de a kalásziak mindent megtettek azért, hogy megnehezítsék a neves rivális dolgát. Bogdan Radivojevics öt találatával a hetedik percben már 6-1 volt az állás, a mieink viszont a jó védekezésnek köszönhetően a 19. percre egyenlítettek (8–8). Az első félidő hajrájában újítani tudtak a Tisza-partiak, és a szünetben 14-12-re vezettek.

 

A második félidő elejére is maradtak izgalmak, a bajnoki címvédő azonnali piros lap miatt elveszítette Nik Henigmant, de Bodó Richárd góljaival tartotta a különbséget. A Budakalászból ugyancsak kizárás miatt Sinkovits Benjámin vált ki. A 43. percben 18-16 állt a táblán, a folytatásban azonban a Szeged diktálta a tempót, és végül magabiztos győzelmet aratott. Sinkovits öt, Koncz négy gólt szerzett a Pick ellen a találkozón.”

 

A kalászi kézisek küzdöttek teljes erejükből, ezt bizonyítja, hogy a Szeged ellen is csak két gól volt a hátrányuk a második félidő derekán, de ezt követően már érvényesült a papírforma, így alakult ki a 28-20-as végeredmény.

 

Gratuálunk a Budakalász Kézilabda Zrt. – nek!

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok