loader
Vasárnap Kincskeresés a Kevélyen!

Vasárnap Kincskeresés a Kevélyen!

Mindenkit szeretettel várunk Budakalász legnagyobb szabadtéri játékára, a GEOCACHING-re vasárnap, melynek során elrejtett kincseket kereshetünk titkos utakon. A nagyszerű programra még jelentkezhetnek azok, akik szeretik a természetet, a kihívást és az önfeledt játékot.

2022.04.24-én 10 órától tavaszi kincskereső játék indul a Kevélyen. A “Kevély Geocaching” egy kincskereső játék, melynek során bizonyos geoládákban nemcsak a keresett tárgyak vannak elrejtve, hanem a következő feladat/úti cél is. A játék a szórakozás, aktív kikapcsolódás mellett közösséget épít és rendkívüli lehetőséget nyújt arra, hogy jobban megismerhessük Budakalászt, hiszen több mint 30 négyzetkilométeren zajlik; a kincsesládákat a Kevélyen, a hegyvidéken és a város különböző részein rejtik el a szervezők.

Várjuk csapatok, iskolai osztályok, közösségek, családok, párok jelentkezését, akik szeretnének részt venni a kalandos versenyben! A jelentkezés regisztrációhoz kötött, 2022. április 22. 18:00 óráig kell regisztrálni az andras.gerstenkorn@gmail.com címen.

A játék részleteiről ITT olvashatnak.

https://koskarolymh.hu/esemeny/geocaching-kincskereses-a-kevelyen/

 

 

 

forras:budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok