Párkapcsolat-segítő program a Faluházban február 16-án

Párkapcsolat-segítő program a Faluházban február 16-án

Jövő pénteken, február 16-án a Házasság Hete alkalmából párkapcsolat-segítő program lesz a Faluházban. Az interaktív rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes.

Február 16-án, pénteken 15 és 18 óra között interaktív párkapcsolat- és házasságsegítő programot tart a 2011 Egyesület a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár báltermében. A rendezvény keretében Holló András tánctanár és lelki gondozó előadását hallgathatjuk meg, amiben interaktív beszélgetések is helyet kapnak majd. András az elmúlt évek során számos helyen tartott előadást a női és férfi szerepekről, a házasság dinamikájáról, valamint önmagunk kereséséről. Humorával és őszinteségével minden korosztály szívét képes meghódítani. 

Az előadás előtt és után a résztvevők a készlet erejéig ingyenesen átvehetnek egy példányt a „Miért kevés a szerelem a nőknek, miért kevés a szex a férfiaknak” című önsegítő párkapcsolat-fejlesztő könyvből, melyet egy híres amerikai pszichológus házaspár írt. A könyv az év önsegítő könyve volt az Egyesült Államokban a kiadás évében és már Magyarországon is a második kiadását éli meg.

 

Forrás: budakalasz.hu