Fergeteges farsangi mulatságra hív a Lenvirág Táncegyüttes

Fergeteges farsangi mulatságra hív a Lenvirág Táncegyüttes

Aki szereti a népzenét, a néptáncot és érdeklődik a magyar népi hagyományok iránt, az semmiképpen ne hagyja ki szombaton a Lenvirág Táncegyüttes farsangi mulatságát a Faluházban. - olvasható a budakalasz.hu-n.

Február 10-én 16:30-tól 23:30-ig tartja a Lenvirág Táncegyüttes a farsangi mulatságát, ami kicsiknek és felnőtteknek is nagyszerű élményt nyújt majd a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár báltermében. A rendezvény egyben a táncegyüttes alapítványi bálja is, a bevételek a tánccsoport alapítványát gazdagítják, segítve a Budakalászért Emlékéremmel kitüntetett, hagyományőrző tánccsoport működését.

Felnőtteknek a belépő 2500 forint, amit a támogató jegyekkel együtt a helyszínen tudnak megvásárolni. Gyermekeknek a belépés magyar népmesehős jelmezben díjtalan. Meleg vacsorát csütörtök éjfélig (02.08. 24:00) lehet a lenviragte@gmail.com emailcímen rendelni 1000 forintos áron. A helyszínen 200 forintért tombolajegyeket is vásárolhatunk. A mulatság programja a következőképpen alakul:

16:30-tól kapunyitás,

17 órától Maszkabál gyerekeknek táncházzal, a Guliba Társulat vicces, mesés előadásával, tombolával, játékkal és mókával.

 

Forrás: budakalasz.hu