loader
Országjárás

Országjárás

Védjük meg szuverenitásunkat! jelmondattal országjárásra indultak a Fidesz-KDNP vezető politikusai, hogy személyesen is válaszolhassanak a választók kérdéseire a Nemzeti Konzultációról és a szuverenitási törvényjavaslatról. A Dunakanyarban élők Szentendrén találkozhattak Dr. Ferencz Orsolya miniszteri biztossal, országgyűlési képviselővel, aki Dr. Vitályos Eszter miniszterhelyettes, térségünk országgyűlési képviselőjének vendége volt.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a magyaroknak ismét alkalmuk lesz véleményformálásra. A Nemzeti Konzultációnak köszönhetően - a világban dúló háborúk ellenére - szuverenitásunk védelmére is lehetőség lesz. Magyarország kormánya fel akar lépni a migrációval és terrorizmussal szemben, miközben továbbra is kiállnak a családtámogatás, rezsicsökkentés és a kamatstop mellett. Pest Vármegye helyzete különleges, a közepén, elkülönülő közigazgatási egységként beékelődő főváros miatt. Dr. Ferencz Orsolya szerint a múlt is arra tanít, hogy meg kell védenünk a szuverenitásunkat.

Dr. Vitályos Eszter említést tett, a közelmúltban városunkat és környékét érintő eseményről: „Ide, Szentendrére is üldöztek a határtól egy embercsempész autót, amely aztán hajnalban megérkezett a Bükkös patak partjára, ott ütközött... Kirohantak az embercsempészek az autóból, egész napra le volt zárva az egyik sáv; még egy kis közlekedési káoszt is okoztak. Én azt mondtam, hogy én sosem fogom azt megengedni, hogy a Pilis-Dunakanyar migráns átöltöerdő legyen”.

Bármilyen kérdésről legyen is szó, éljenek a véleménynyilvánítás lehetőségével a lakosok – hangsúlyozta a miniszteri biztos, majd hozzátette: erre kiváló lehetőséget nyújt a Nemzeti Konzultáció.

Országjárás
Országjárás
Országjárás

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok