loader
Május 10-től nyit a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár

Május 10-től nyit a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár

Felhívást tett közzé a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár közösségi oldalán. A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményüknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítanak a kalásziak megértésére és együttműködésére. Az alábbi szabályok vonatkoznak a látogatókra:

 

1. A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.

2. A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.

3. A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.

4. 2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

5. A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.

6. Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.

7. Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok