loader

Megszökött a bűnügyi felügyeletből egy 43 éves férfi

A pomázi és a békásmegyeri rendőrök szakították meg egy 43 éves férfi önkényes eltávozását, aki levágta a lábbilincsét és megszökött a bűnügyi felügyeletből.

A pomázi rendőröket küldték 2021. június 30-án 20 óra 25 perckor egy helyi címre, ahonnan egy lopás bűntett elkövetése miatt elrendelt bűnügyi felügyelet végrehajtásaként megállapított lakásból az elektronikus nyomkövető megrongálódásáról érkezett jelzés. A riasztás valós volt, kiderült, a 43 éves H. Attila levágta bokájáról az eszközt, majd ismeretlen helyre szökött.

A lakcím közelében találtak egy szürke színű, kitolt pengéjű sniccert, valamint a kerítés tövében a levágott nyomkövetőt. Személyismeretük súgta, merre menekülhetett a szökevény. Nyomába eredve indultak egy III. kerületi házhoz, amelyet pillanatok alatt körbe zártak. A további lehetséges menekülési útvonalak blokkolásával megakadályozták az elinalást, a teraszajtó dinamikus benyomásával a magára zárkózást. A következő pillanatban H. Attila a bilincselés rövid idejét az ágyon hasalva, Áron, a szolgálati kutya közeli társaságában töltötte, hosszasabban a Szentendrei Rendőrkapitányság előállító helyiségében időzött.

Az őrizetbe vett H. Attilával szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: police.hu

Megszökött a bűnügyi felügyeletből egy 43 éves férfi

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok