loader
Ingyenes pszichológiai tanácsadás a térségben élők számára

Ingyenes pszichológiai tanácsadás a térségben élők számára

A veszélyhelyzet ideje alatt ingyenes telefonos pszichológiai tanácsadás érhető el a térségben élők számára. A Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda Lelki Egészségközpontja kezdeményezte a lehetőséget.

Öt szakképzett pszichológus, Lehosik Mariann, Vinkler Zsuzsi, Tar Katalin, Horváth Judit, Kozma Orsi várja a hívásokat a hét minden napján.

„Ez nem segélyhívás, hanem tanácsadás!” – hangsúlyozta Vinkler Zsuzsi képzőművészként is tevékenykedő tanácsadó pszichológus, aki ezzel szeretne arra buzdítani mindenkit, hogy aki még nem telefonált, bátran éljen a lehetőséggel, hiszen ez a „karantén időszak” sok ember életében hozhat változásokat, és szokatlan lehet. 

A kezdeményezés azzal a céllal indult el, hogy a koronavírus-járvány adta korlátozások idején a szentendrei járás minden lakója számára szakmai segítséget nyújtsanak a pszichológusok.

A szakemberek hétfőtől vasárnapig 15 és 17 óra között elérhetőek. Legyen szó magányról, családi konfliktusról, napirend beosztásról, vagy stresszkezelési praktikákról.  A pszichológusok külön adnak segítséget korosztályra lebontva is. Másképp érinti ez a helyzet a szépkorúakat, a középkorúakat, a gyerekeket és a tinédzsereket is.

A járás öt pszichológusa minden nap várja az útmutatást kérő, tanácsot váró lakosság hívását. Ha szokatlan, vagy megoldásra váró élethelyzetbe került, forduljon bizalommal telefonon szakképzett pszichológusokhoz.

 

A pszichológiai tanácsadásért hívja a +36203154439-es telefonszámot.

 

Részletekért kattinson ide

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok