loader
Fokozatosan módosul a járóbeteg szakellátás május 4-től!

Fokozatosan módosul a járóbeteg szakellátás május 4-től!

Jelenleg még marad a járóbetegek ellátására vonatkozó eddigi szabályozás Szentendrén. A járványidőszakban a megszokottak szerint látják el továbbra is a betegeket a szakrendelőkben, a rendelési időkről és a szakrendelések elérhetőségéről a SZEI honlapján találnak folyamatosan frissülő információkat, az érdeklődők. A rendelések felkeresése előtt telefonos bejelentkezés szükséges.

Mára, május 4-re ígért részletes tájékoztatást a szakrendelések újraindításával kapcsolatban az Országos Operatív Törzs szombati sajtótájékoztatóján. Továbbra is a járványidőszakban eddig megszokottak szerint látják el az egyes eseteket Szentendre Város Egészégügyi Intézményeiben a pontos rendelési időkről és a szakrendelések elérhetőségéről a www.szei.szentendre.hu oldalon tájékozódhatnak. 

Folyamatosan dolgoznak a városban működő szakrendelések újraindításán, az ajánlások szerint a SZEI -ben, szakrendelések működési idejének kezdetéről, azok rendelési idejéről és az időpontfoglalás szabályairól Szentendre Város Egészségügyi Intézményeinek munkatársai folyamatos tájékoztatást  adnak a weboldalon és telefonon is.

A SZEI -ben dolgozók arra kérik a betegeket, hogy mielőtt felkeresnék a rendelőintézetet, mindenképpen telefonáljanak az adott szakrendelésre, elkerülve ezzel a várakozást.

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok