loader
Bővülhetnek az Egészségház szolgáltatásai Budakalászon

Bővülhetnek az Egészségház szolgáltatásai Budakalászon

További szakrendeléssel és szűrővizsgálatokkal bővülhetnek az Egészségház szolgáltatásai Budakalászon – erről egyeztettek március 4-én a Polgármesteri Hivatalban.

A budakalászi felnőtt egészségügyi szolgáltatásokban résztvevő szakemberekkel egyeztetett dr. Göbl Richárd polgármester, Balogh Csaba, a Társadalmi Szolidaritás és Humán Ügyek Bizottsága elnöke, dr. Tündik András bizottság tag, valamint dr. Deák Ferenc jegyző.

A gyógyításban dolgozó szakemberek részéről jelen volt dr. Pázmány Annamária, Szentendre Város Egészségügyi Intézményei főigazgatója, illetve Gerőcs Katalin, az Egészséges Városért Közalapítvány elnöke, aki mindemellett a Szentendre és Vidéke Praxisközösség projekt vezetője is, és dr. Gál Katalin budakalászi háziorvos.

Budakalász szeretné a Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Irodával való hároméves együttműködést megújítani úgy, hogy a kalászi Egészségház szolgáltatásait további szakrendeléssel és szűrővizsgálatokkal bővüljenek.

Fontos célkitűzése a városvezetésnek, hogy a napjainkban jellemző egészségügyi problémákról, kockázati tényezőkre különféle tematikus rendezvényekkel hívja fel a lakosság figyelmét, ezzel párhuzamosan kiemelt feladatának tekinti a budakalászi polgárok egészségének, jó életminőségének megőrzését és az egészségtudatos szemléletformálást.

Forrás, fotó: budakalasz.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok