loader
Március 15-ig felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat az MKSZ

Március 15-ig felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat az MKSZ


A koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt a Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága döntést hozott arról, hogy valamennyi, az MKSZ szervezésében zajló utánpótlás-bajnokság küzdelmei felfüggesztésre kerülnek 2021. március 2-15. között.
A Magyar Kézilabda Szövetség az utánpótlás-csapatok számára 2021. március 15-ig az edzések online térben való tartását ajánlja, a megfertőződések és a továbbfertőződések elkerülése érdekében.
A felnőtt bajnokságok és kupasorozatok mérkőzései, valamint az MKSZ által szervezett nemzetközi események (felnőtt és utánpótlás férfi- és női válogatott edzőtáborok, mérkőzések) sorra kerülhetnek a jogszabályok, illetve az MKSZ, valamint a Nemzetközi- és Európai Kézilabda Szövetség COVID-protokolljainak szigorú betartásával.
Az utánpótlás-bajnokságok 2021. március 15-e utáni esetleges újraindításával kapcsolatban a Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus-helyzet, illetve a hatályos jogszabályok folyamatos nyomon követésével és ismeretében hoz döntést.

Forrás:https://www.facebook.com/gyermekkezilabda

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok