loader

Sportpercek Gerlai Péterrel

Taksony - Szentendre VSE 5 - 0

Gerlai Péter beszámolója:

"A rendkívül tartalékos Szentendrének ( 5 hiányzó + egy sérülés a meccs elején / Borsó/ )- az első félóra játéka alapján a tisztes vereségre sem volt esélye! ... Megyei I. o. mérkőzés!

G.: Vörös Dávid, Szmola Dániel, Szanku Krisztián, Kocsis Dávid, Méder Bence.

A volt NBIII-as csapat otthonában nem sok esélyünk lehetett. Az első öt percben látszott, hogy alárendelt szerepet fogunk játszani, nem tudtunk kikeveredni a térfelünkről... Hallatlan kemény és labdabiztos, a labdát 40 méteres lőtt passzokkal forgató védelmük egyre jobban a 16-osunkra szorított minket. A 6. percben aztán ritkán látott góllal megszerezték a vezetést a hazaiak. Egy balról keresztbe lőtt labdát Vörös kezelgetés nélkül, kapásból zúdított a jobb felsőbe ( 1 - 0 ). Nyolc perccel később Szmola szabadrúgása ugyanoda csapódott ( 2 - 0 )... 20 percre levegőhöz jutottunk, néhány támadással próbálkoztunk...egy jó lövésünket a hazai kapus a jobb alsóból tolta ki. Ám a 36. percben megpecsételődött a mieink sorsa! Pontrúgás után a jobbról visszafejelt labdát Szanku - kapusunk keze mellett fejelte a jobb sarokba. ( 3 - 0 ) A félidő vége előtt Szijj Krisztián ( Borsó ) sérülés miatt elhagyta a pályát. Cserére kényszerültünk - Batári Zsombor jött a helyére.
A második félidő elején egy kicsit visszavett a Taksony, vezettünk néhány akciót,, de csak egy közeli fejesre futotta az erőnkből, amely centikkel mellé ment!A félidő második felében gólarányt javítandó rohamoztak a hazaiak, de csak két gólt tudtak szerezni Kocsis (60. p. ) és Méder ( 80.p.) révén , ezen kívül még több lövésük sakk-matt helyzetben nellé és fölé ment.

A szentendrei edzők véleményei:
Batári Csaba: - Az első gól kivételével hárítható gólokat kaptunk. Nem tudtuk tartani a gyors, technikás ellenfelet. Sok védekezési hibát vétettünk!
Dombay Zsolt . - Tudtuk, hogy nehéz lesz így tartalékosan, de reménykedtünk egy tisztes helytállásban! Nem sikerült. Nagyon jó csapat a Taksony!...
( A riporter megjegyzése: a mérkőzés vége felé fotózni sem volt kedvem! Sajnáltam a fiúkat, ahogy erejük határán küzdöttek és még bírói segítséget sem kaptak - csak mi kaptunk sárga lapot . Persze, nem a volt NB III-as otthonából kell pontot szerezni!

Sportpercek Gerlai Péterrel

Kommentek

Friss videók, hanganyagok

Legutóbbi hírek