loader
Rekordszámú nevező a Dunakanyar utánpótlás focitornán

Rekordszámú nevező a Dunakanyar utánpótlás focitornán

Már harmadik alkalommal rendezi meg a Dunakanyar SE, a Dunakanyar Kupa elnevezésű futball tornát, különböző korosztályok részvételével a Budakalászi Sportcsarnokban. Január első hétvégéjén volt az első forduló, amikor az U10-es korosztály csapatai mérték össze tudásukat.

Január 10-én és 11-én folytatódott a "Dunakanyar Kupa".  Szombaton és vasárnap tíz - tíz U13-as, illetve U 7-es "gárda" küzdött a győzelemért. Két-két csoportban indultak a csapatok. A résztvevők zömmel Budapestről és a környékről érkeztek, de voltak szolnokiak, kiskunhalasiak, egriek és székesfehérváriak is. Az első mérkőzést a Dunakanyar Se csapata játszotta. Mindkét napon a csoportgyőztesek játszották a döntőt, a csoportok második helyezettjei pedig a bronzért hajthattak. Egervári Zsolt, a torna főszervezője a TV Szentendrének nyilatkozva elmondta, hogy országos méretűvé nőtte ki magát a rendezvény, melyre az idén rekordszámú, több mint 100 nevezés érkezett. Több csapatot el is kellett utasítani.

Az U 7-es korosztálynál első helyezett lett a Sülysápi GYFE 2. helyet szerezte meg a Gyáli FE, bronzérmes az Eger Pluto csapata lett. A közönség zömmel jól felkészített és lelkes kis csapatokat láthatott.

Az U 13-asok első négy helyezettje kifejezetten tetszetős, futballt játszott. Mindkét játéknapon színvonalas döntőket és "kisdöntőket" láthattak a nézők. A rendezvényen részt vett Kiss Baranyi Sándor, az MLSZ utánpótlás rendszerének, a Bozsik-programnak a vezetője is.

A szentendrei Dunakanyar SE csapata csak gólkülönbséggel maradt le a kisdöntőről, így 5. helyezett lett. U 13-as korosztálynál 1. helyezett lett a Mészöly Focisuli (Bp.) 2. a Budakeszi 3. a Dunakanyar SE (Szentendre) csapata. A szentendrei Dunakanyar SE csapata némi balszerencsével maradt le a döntőről, magabiztos játékkal nyerték a bronzmeccset.

 

 

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok