loader
Ötször nyert idáig a Szentendre KC

Ötször nyert idáig a Szentendre KC

Továbbra is jól szerepel az NBI/B nyugati csoportjában a Szentendre KC férfi felnőtt együttese. A legutábbi hazai mérkőzésen a Dabas csapata volt az ellenfél.

Izgalmas mérkőzést láthattak a hétvégén a szentendrei csapat szurkolói. A bajnokság hetedik fordulója szoros meccset hozott. A két együttes között jelenleg is csak két pont a különbség, így kiegyenlített volt a játék. A félidőben két góllal a Szentendre vezetett, de ettől még nem nyugodhattak meg a fiúk. A második játékrészben is jobb volt a hazai csapat, de így is csak egyetlen góllal tudtak nyerni. A mérkőzés végeredménye 24-23 lett. A szentendrei csapat a hétvégi győzelem után a tabella második helyén áll.

Hajdu Tamás a szentendreiek edzője a mérkőzés után azt hangsúlyozta, igazi csapatmunka volt ez a mérkőzés, az öltözőben azonban nemcsak a győzelemről, hanem a hibákról is beszéltek.

A következő hazai mérkőzést november 16-án játsszák majd a Móricz Zsigmond Gimnázium tornacsarnokában 17 órától. Előtte azonban Győrbe utaznak november 9-én, itt lesz a bajnokság nyolcadik fordulója. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok