loader
Ökölvívó Pest Megyei Régiós Találkozót tartottak Szentendrén

Ökölvívó Pest Megyei Régiós Találkozót tartottak Szentendrén

Szentendre adott otthont az ökölvívó sportág egyik rangos megyei rendezvényének, amelyre számos környező településről és az egész megyéből jöttek versenyzők és szurkolók is egyaránt. Az első állomása volt az önvédelem nemes művészete elnevezést viselő találkozónak, melynek célja a sportág megismertetése és megszerettetése a fiatalokkal és a közönséggel is.

A régiós találkozóra az egyesületek mellett meghívást kapott Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó, aki sokak példaképe a mostani megmeredtetésen is. Az ökölvívó Pest Megyei Régiós Találkozók egyik legfontosabb feladata, hogy kiváló felelősségtudatos gyerekeket neveljen a spotnak és a Nemzetnek. Sok fiatalt ragad magával a sportág, akik először csak bemutató mérkőzéseken vesznek részt. A szentendrei találkozó is a legkisebbekkel kezdődött, majd folyamatosan jöttek az egyre komolyabb mérkőzések.

Az ökölvívó Pest Megyei Régiós Találkozó első állomása Szentendre volt. A városunkban működő Cozmos Stars Ökölvívó Egyesület jó házigazdája volt a rangos eseménynek, legközelebb majd a hazai versenyzőkért izgulhatunk idegenben, hiszen még hat forduló vár a sportolókra.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok