Nyert a Budakalász Komlón a hétvégén!

Nyert a Budakalász Komlón a hétvégén!

A hétvégén nyert a Budakalász Komlón, 24-22-re! A meccs érdekessége, hogy tavaly ezen a helyszínen volt egy kisebbfajta botrány: orra tört az ellenfélnek, ezért a hétvégén a lelátón a hazaiak "A bányászgyerek nem felejt! Vigyázzatok magatokra!" feliratú transzparenssel várták a kalásziakat.
A meccs idén is különlegesen alakult, de most másképp. A mérkőzés meghatározó játékosai a kapusok voltak, az ő parádéjuktól lett emlékezetes a hétvégi mérkőzés. "A baranyaiaknál Ante Granic 17, a túloldalon Tóth Mihály 16 alkalommal védett, mindketten negyven százalékosnál jobb hatékonyságot produkáltak" - olvasható a komlói csapat hivatalos Facebook oldalán.
Csoknyai István, a Budakalász vezetőedzője így nyilatkozott a sajtótájékoztatón: „Gratulálok a csapatomnak és gratulálok a Komló csapatának is. Fantasztikus mérkőzés volt, kemény, férfias játék zajlott a pályán. Sok hibával, és két kiváló kapusteljesítménnyel. Talán a végjátékban egy picit pontosabbak voltunk, mi jöttünk jobban ki belőle. Úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet, nagyon sokat tettünk érte, és mint tudjuk, itt Komlón nem egyszerű mérkőzést nyerni, hiszen van egy fantasztikus közönség, aki 60 percen keresztül űzi, hajtja a kedvenceit. Ebből a forró hangulatból hazaviszünk két pontot, amiért még egyszer gratulálok a fiúknak.”
Tóth Mihály, a Budakalász kapusa így nyilatkozott a meccs után: „Mindkét csapatnál zseniális volt a védekezés. A második félidő közepén el tudtunk volna lépni 4 góllal, de akkor elkönnyelműsködtük a támadást. Nagyot játszott mindkét csapat, gratulálok a Komlónak is. Ez a 2 pont nagyon sokat ér nekünk.”
Marosán György, a Carbonex-Komló vezetőedzője: „Elképesztő mennyiségű ziccert hibáztunk egy-egyben a kapussal és nagy szögből szélről is. Ennyi kihagyott ziccerrel nem lehet mérkőzést nyerni. Visszaküzdöttük magunkat a meccsbe. A védekezéssel úgy tűnt megvagyunk, a helyzetek kialakításában csak némelyik szakaszban volt gondunk, de ha a helyzetek felét belőjük, akkor már mást mutat az eredményjelző. Nagyon sokat kell még dolgozni, nem könnyű új csapatot építeni, ehhez idő kell. Nagyon kellett volna a 2 pont, amit idegenből kell majd bepótolnunk. Az, hogy küzdünk, hajtunk az alapnak kell lennie, az nem kiszolgálása a szurkolóinknak. Az a győzelem lett volna. Ezt nem tettük meg, ezért nem tiszta a csapat és az én lelkiismeretem. Szeretnénk visszaszerezni a bizalmukat. Itt nekünk hazai pályán minden alkalommal győznünk kell.”
Ante Granic, a Carbonex kapuvédője: „Gratulálok a Budakalásznak, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban. Nem szeretném elemezni a mérkőzést, hogy mit rontottunk el, hogy mi volt a baj. Csak bocsánatot szeretnék kérni a szurkolóktól, és ígérem, hogy visszahozzuk az elvesztett két pontot.”

 

Forrás, fotó: Carbonex-Komló közösségi oldala