loader
Nehéz idény áll a BSC mögött

Nehéz idény áll a BSC mögött

A Budakalászi Sport Club elnöke, Lakatos Zoltán már a bajnokság elején jelezte, soha ennyire nehéz szezon elé még nem néztek. Az új szabályrendszer ugyanis kimondta, a nagy csapatok másodbeli együttesei az NBII-es bajnokságban kell, hogy játszanak.

A BSC felnőtt férfi együttese nem tudja hozni az előző évek eredményeit, amikor rendszeresen a középmezőnyben játszott a csapat. Idén lényegesen lejjebb csúsztak a tabellán a hazaiak köszönhetően a változásoknak. Kilenc mérkőzésből mindössze egyszer tudtak nyerni, a múlt heti TFSE elleni összecsapáson. A hétvégén Pilisvörösvár ellen léptek a pályára, a szomszédos település csapata volt összeszedettebb, így a mérkőzés végeredménye 35-23 lett. A BSC november 30-án 16 órakor játssza az utolsó őszi mérkőzését hazai pályán, ekkor a gyöngyösiek érkeznek Budakalászra.

A női együttes sem teljesít olyan jól, mint a korábbi években, de meg kell jegyzeni, a BSC-hez idén a feloszlott BMSE játékosok nagy része is csatlakozott, ráadásul új edző irányítja a lányokat. Két hete Dorog ellen mindössze egyetlen góllal kaptak ki. November 30-án viszont ők is Budakalászon játszanak 14 órakor. Várják a szurkolókat!

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok