loader
Ismét győzött a Szentendrei KC

Ismét győzött a Szentendrei KC

A Móricz Zsigmond Gimnázium tornacsarnoka adott otthon a Szentendrei Kc – Eto SZESE Győr rangadónak. A mérkőzést végig a hazai csapat uralta, a végén szentendrei győzelem született. 

Izgalmas mérkőzést láthatott a közönség, a szentendrei tornacsarnokban, amikor az ETO SZESE Győrt fogadta a Szentendrei KC együttese. A végeredmény önmagáért beszél, SZKC – ETO SZESE Győr 40-37. 

Rosta Miklós, az ETO SZESE Győr edzője a következőket nyilatkozta meccs után:

„Kaptunk 40 gólt, voltak hiányosságok, de azért emelt fővel távozunk. A csapatunk nagy része utánpótlás korú, junior játékos. A kötelező meccseken, amiket elveszítettünk nem volt elég tűz a fiúkban, ezért most még jobban kellett volna nyerni. A 37 dobott gól örömteli, kapusteljesítmény sajnos csak a végén volt. A bírók fújtak ide is, oda is, de megadták azt a tiszteletet a játékosok, edzők felé, ami elvárható, az előző mérkőzésekkel ellentétben.”

 Nem unatkoztak a nézők a fordulatos mérkőzésen, annak ellenére, hogy végig vezetett a hazai, szentendrei csapat. Nagyon sok indítás gól született mindkét részről. 

Hajdú Tamást, a Szentendrei KC edzőjét is megkérdeztük:

„A negyven dobott gólnak, és a sikeres lerohanásainknak örülök. Nyitott védekezés ellen sokkal nehezebb támadni, főleg 60 percen keresztül, több labda nélküli mozgás kell, ami fárasztóbb, de megoldottuk. Megvoltak a helyzeteink, voltak hibáink, de hiba nélkül nem lehet játszani. Ami miatt mérges vagyok, az a visszarendeződésünk, azt nem tudták a fiúk megoldani, indításból kaptuk a legtöbb gólt. A Győriek ezt jól csinálták, mi meg nem tudtuk kivédekezni, lemaradtunk, nézelődtünk visszafutás, és fault helyett. Ez az egy dolog bosszant, de a lényeg, hogy nyertünk, és miénk a 2 pont. A bírókkal teljesen meg voltam elégedve. A következő meccset április 11- én szombaton játsszuk Csurgón, van két hetünk felkészülni, reméljük, ott jobban megoldjuk a kapott gólok arányát.”

 

 

 

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok