loader
Hősiesen küzdött a Szentendrei KSE a listavezető ellen a hétvégén

Hősiesen küzdött a Szentendrei KSE a listavezető ellen a hétvégén

A listavezető MAFC Martos együttesét látta vendégül szombaton a Szentendrei KSE férfi felnőtt kosárlabda csapat, a Magyar Bajnokság NB II Közép A Csoportjának, 18. fordulójában. A szentendrei fiúknak nem sikerült a bravúr, a múlt heti remek szereplés ellenére sem. 

Annak ellenére, hogy nagy különbség van a két csapat között, a szentendreiek természetesen győzni akarással álltak pályára. Az első negyed lassú kezdése után felvették a ritmust az ellenféllel és egyre csökkentették a pontkülönbséget, a végére mindösszesen egy ponttal vezetett a Martos.

A 2. negyedben sem vesztették el lendületüket a szentendrei fiúk még a vezetést is átvették egy rövid időre, ami az agresszív védekezésnek és eredményes támadásoknak volt köszönhető. Félidei eredmény: 41-54. volt. A 3. negyedet ugyan azzal a lendülettel kezdte a szentendrei gárda, mint az előző kettőt. Gyenge dobóhatékonyságuk eredményeképpen valamint mivel védekezésük sem volt hibátlan, nem tudták szorossá tenni a mérkőzést. A végeredmény SZKSE-MAFC Martos: 72-120 lett. Legközelebb február 27-én, pénteken fél 7-kor Budafok B. csapatával játszik majd a szentendrei gárda. Ezt a mérkőzést mindenképpen szeretnék megnyerni. – mondta Rovnyai János edző.

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok