loader
Hősiesen bizonyították rátermettségüket a Pink Panthers táncosok

Hősiesen bizonyították rátermettségüket a Pink Panthers táncosok

A hétvégén elindult a 2016-os versenyszezon az Akrobatikus Rock And Roll sportágban. Szentendre városát a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesület képviselte. A betegségtől megtizedelt versenyző csapat a nehézségek ellenére is szépen szerepelt, az Egyesület edzői bizakodva tekintenek az idei szezonra.

Vasárnap Budapesten rendezett Kick Dance versenyent, ahol taghiánnyal állt színpadra a Golden Stars serdülő kisformáció (Könye Kamilla, Schuszter Csenge, Fóris Anna, Majer Henrietta, Batka Réka) az erős mezőnyben a lányok, a dobogó harmadik fokára állhattak. Serdülő páros kategóriában Podhorányi Donát – Szabó Alexandra és a Horváth András – Batka Réka párosok a negyedi és ötödik helyet szerezték meg.

Külön meg kell említeni a Children páros kategóriában mind a délelőtti mind a délutáni versenymenetben tündöklő Homán Gergely – Veres Aliz páros, akik először ezüst érmet, majd a negyedik helyet szerezték meg a Budapesti Területi Versenyen, ahol kimagaslóan erős volt a mezőny.

A Pink Pantherses fiatal táncosai a Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a Szent András Általános Iskola, illetve az Óbudai Kerék Utcai Általános Iskola és Gimnázium és az Óbudai Nagy László Általános Iskola diákjai.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok