loader
Felfüggesztette edzéseit a Veszprémi KKT kézilabdacsapata is

Felfüggesztette edzéseit a Veszprémi KKT kézilabdacsapata is

Mint ahogy arról tegnap a MOL-Pick Szeged csapata értesítette a közvéleményt és vele egyidőben a Budakalász Zrt.-t is, sajnos a Szeged csapatánál pozitív eredmény született a koronavírus (COVID-19) tesztelés során.

A Budakalászi Kézilabda Zrt. az alábbi közleményt tette közzé facebook oldalán:

"Felnőtt csapatunk szeptember 5.-én a szegediekkel játszott mérkőzést, így rögtön konzultáltunk a csapatunk orvosával és a Magyar Kézilabda Szövetséggel a további teendőket illetően. Egyenlőre azonban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy csapatunk tagjai nem minősülnek szoros kontaktszemélyeknek, ezért korlátozó intézkedéseket nem rendeltek el a csapatunknál.

Továbbra is minden előírást betartva védjünk sportolóinkat és minden klubnál dolgozó személyt!"

A Veszprémi KKT csapata is nemrégiben játszott a Szeged ellen. A bakonyi együttes a mai napon azonnali hatállyal felfüggesztette edzéseit. Az ok: a MOL-Pick Szeged – mellyel a Tombor-csapat pénteken játszott – hivatalos közleményben tudatta, hogy szűkebb környezetében egy személynél a hatóságok pozitív koronavírustesztet regisztráltak.

A Vehir.hu megkereste a Veszprémi KKFT tulajdonosát, hogy veszprémi részről is tájékozódhasson a kialakult helyzetről. Éles József a vehir.hu-nak elmondta, amint megkapták a szegediek közleményét, azonnali hatállyal felfüggesztették edzéseiket.

A sportvezető hozzátette: a szombat kora esti (18.00), Csurgó elleni hazai bajnoki mérkőzésük valószínűleg elmarad, de úgy véli, hogy az előzetesen szeptember 30-ára kiírt fővárosi vendégszereplésük is veszélybe kerülhet, hiszen a Budakalász is meccselt a Szegeddel.

Forrás: vehir.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok