loader
Akrobatikus Rock And Roll a gyermeknapon

Akrobatikus Rock And Roll a gyermeknapon

Az Akrobatikus Rock And Roll hosszú ideig háttérbe volt szorítva a sportok között, pedig komoly felkészülést igényel a sportolóktól mind fizikálisan mind mentálisan. A Dunakanyarban tart Rock And Roll oktatást a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll TáncSport Egyesület. A gyermeknapon pedig bemutatóval készültek a fiatalok, ahol beszámoltak eddigi sikereikről is. Az egyesület megalakulása óta tagja a Magyar TáncSport Szakszövetségnek és a Rock And Roll és TáncSport Világszövetségnek. Szentendrei székhellyel működnek, jelenleg is a helyi táncosok adják az egyesület legnagyobb gerincét.

Bemutatkozójukban így írnak magukról: Az egyesületünk fő profilja az utánpótlás versenyeztetés, de nagy szeretettel és lelkesedéssel foglalkozunk a hobbi táncosokkal is. Egészen az óvodás kortól várjuk a táncoslábú és kedvű gyermekeket, hogy megismerkedhessenek a rock and roll tánc dinamizmusával és lendületével!

Az Akrobatikus Rock And Roll minden gyermek számára kiváló mozgási lehetőséget biztosít. Az egyesületben senkire sem erőltetik a versenyzést, mindenki szabadon választhatja, milyen szinten szeretné űzni a sportot.

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok