loader
A Strandkézilabda -világbajnokság negyed döntőjében a szentendrei játékosok

A Strandkézilabda -világbajnokság negyed döntőjében a szentendrei játékosok

A férfi és női válogatottunk is győzelemmel zárta a csoportkört a strandkézilabda vb-n, így női csapatunk a 2., férfi együttesünk a 3. helyen végzett, és az 1-6. helyért folytathatja a tornát. 


 
 

A férfi B-csoportban Spanyolország, Magyarország és Omán egyaránt 6-6 ponttal végzett, a körbeverések miatt a három csapat között az egymás elleni szettarány döntött, amely a spanyol és a magyar csapatnak kedvezett, így ez a két együttes folytathatja a csoportgyőzte horvátok mellett a felső ágon a tornát péntektől.
Női együttesünk két szettben le tudta győzni az olaszokat, ezzel 2 ponttal kezdi a középdöntőt, és Brazília, Norvégia, valamint Tajvan ellen lép pályára pénteken és szombaton.
A férvi válogatott edzője, hajdu Tamás, aki sokáig a Szentendrei Férfi Kézilabda Klub  csapatát erősítette, először játékosként, majd edzőként.
A lányoknál a válogatott csapat gerincét alkotják a szentendrei kézisek és edzőjük, Gróz János  is szorosan kötődik a városi csapathoz és Szentenbréhez

STRANDKÉZILABDA VILÁGBAJNOKSÁG, 2016. JÚLIUS 12-17., BUDAPEST, MARGITSZIGET, PALATINUS STRAND
Férfiak: 
B-csoport: 
MAGYARORSZÁG-OMÁN 2:0 (22-13, 25-14)
HORVÁTORSZÁG-SPANYOLORSZÁG 2:1
URUGUAY-AUSZTRÁLIA 2:1

Nők: 
A-csoport: 
OLASZORSZÁG-ARGENTÍNA 2:0
MAGYARORSZÁG-OLASZORSZÁG 2:0 (16-14, 14-13)
SPANYOLORSZÁG-THAIFÖLD 2:0
ARGENTÍNA-AUSZTRÁLIA 1:2

A csoport végeredménye: 1. Spanyolország 10 p, 2. Magyarország 8 p, 3. Olaszország 6 p, 4. Ausztrália 4 p, 5. Argentína 2 p, 6. Thaiföld 0 p


A lányok ma 10 órakor Norvégia csapatával, 17 óra 20 perckor Brazilia ellen lépnek pályára.

Kép forrása internet. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok