loader
Országgyűlési választás 2022: szavazatszámláló bizottsági tagokat keresünk

Országgyűlési választás 2022: szavazatszámláló bizottsági tagokat keresünk

A 2022. évi országgyűlési választások lebonyolításához szavazatszámláló bizottságokba tagok és póttagok jelentkezését várja a Választási Iroda. A jelentkezéshez szükséges kitöltött nyilatkozatot és adatlapot 2022. február 11-ig lehet benyújtani az Önkormányzati és Ügyfélszolgálati Iroda részére.

PEST MEGYE 03. SZÁMÚ ORSZÁGGYŰLÉSI
EGYÉNI VÁLASZTÓKERÜLETI VÁLASZTÁSI IRODA

HIRDETMÉNY

Az országgyűlési képviselők következő választására várhatóan 2022. április vagy május hónapban kerül sor, melynek időpontját a Köztársasági Elnök tűzi ki.

A szavazatszámláló bizottságoknak nagy szerepük van a választási eredmény megállapításában, a választások tisztaságának, törvényességének biztosításában, a pártatlanság érvényesítésében.

Figyelemmel arra, hogy az eddig működő szavazatszámláló bizottságok megbízatása lejár, a 2022. évi országgyűlési választásokat megelőzően új szavazatszámláló bizottságokat kell választani.

Fentiek alapján Szentendre Város közigazgatási területén működő
szavazatszámláló bizottságokba tagok és póttagok jelentkezését várják.

Kérik, hogy a jelentkezéshez szükséges adatlapot és nyilatkozatot kitöltve juttassa el 2022. február 11-ig az Önkormányzati és Ügyfélszolgálati Iroda részére

– aláírva, szkennelve a jegyzo@szentendre.hu e-mail címre, vagy

– eredetben postai úton a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal címére (2000 Szentendre, Városház tér 3.), vagy

– a Városi Ügyfélszolgálaton leadva (2000 Szentendre, Duna korzó 25.), továbbá

– e-Papír szolgáltatás (https://epapir.gov.hu) segítségével Szentendre Város Önkormányzat címzett részére, „Egyéb ügytípus” megnevezéssel.

A jelentkezéssel kapcsolatosan hivatali munkaidőben telefonon is érdeklődhet a +36 26 785–063-as vagy a +36 26 785-153-as telefonszámokon.

A szavazatszámláló bizottság választott tagjai munkájukért tiszteletdíjban részesülnek, melynek mértéke a Nemzeti Választási Iroda tájékoztatása szerint várhatóan bruttó 50.000 Ft, és a választást követő napon munkahelyükön mentesülnek a napi munkavégzés alól a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 15. § (1) és 19. § (2) bekezdésében foglaltak alapján.

A hirdetményt a Pest Megye 03. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda vezetője, dr. Schramm Gábor közölte.

 

Forrás: szentendre.hu

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok