loader
Lemondott Dr. Almási Csilla önkormányzati képviselő

Lemondott Dr. Almási Csilla önkormányzati képviselő

Lemondott mandátumáról Dr. Almási Csilla, a 10-es számú szentendrei választókörzet önkormányzati képviselője. A képviselő asszony néhány hete kivált a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesületből, aminek színeiben képviselői mandátumát megszerezte, mint akkor írta:

"Ezen döntésemhez hosszú út vezetett, lévén ugyanazon cél felé képviselőcsoportomban társaimtól egyre eltérőbb módon képzeltem a haladást. Az elmúlt napok eseményei végleg megerősítettek abban, hogy ez a számomra felvállalható út a további képviselői munkához."

Ezt követően néhány napja Fülöp Zsolt polgármesterhez eljuttatta lemondását Dr. Almási Csilla. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelet:

"Tisztelt Kommunikációs Munkatársak! Kérem a lemondásomról szóró beszámolót, benne a levelemmel a főoldalra szíveskedjenek kitenni legkésőbb holnap délelőtt, lévén ma csak "eldugva" sikeredett, ugyanis joguk van a városlakóknak értesülni a hírről időben! Elvárom a lakosság korrekt tájékoztatását, ahogyan az a választási ígéretben is alaptézis volt. Helyesbítésre is igényt tartok, mert állításukkal ellentétben Fülöp Zsolt NEM köszönte meg a munkámat, idézem a teljes válaszlevelét: " Kedves Csilla! Sajnálom a döntésed, kívánom legyen áldás az életeden! Szép estét! Zsolt " Kérem tehát a honlap első oldalán a helyesbített verziót, a valótlan állításért elnézést kérésüket, és a korrekt nyilvánosságra hozatalt a körzetem lakóinak jogaként is! Üdvözlettel: Almási Csilla"

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok