loader
Hadházy Sándor elsőként adta le az ajánlóíveket

Hadházy Sándor elsőként adta le az ajánlóíveket

Február 17. óta gyűjthetik az országgyűlési képviselő-jelöltek az ajánlásokat. Elsőként a Fidesz-KDNP jelöltje, Hadházy Sándor adta le az ajánlóíveket. A Fidesz- KDNP tegnap kiadott közleménye: 

"Alig 24 órával az aláírásgyűjtés megkezdése után máris összegyűlt 2880 ajánló aláírás Hadházy Sándor, a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje számára.

Hadházy Sándor, aki 1998 óta minden országgyűlési választást megnyert a választókerületben, ma 16 óra előtt leadta az ajánlóíveket a Helyi Választási Irodában. Az ajánlásokat dr. Molnár Ildikó címzetes főjegyző, a választási iroda vezetője átvette.

Hadházy Sándor ezzel a szentendrei választókerületben elsőként adta le az ajánlóíveket. Ahhoz, hogy egy személyből valóban képviselő-jelölt legyen, 500 érvényes választókerületi választópolgár ajánlása szükséges. Mivel ezt a számot Hadházy Sándor majd hatszorosan meghaladta, így minden bizonnyal ő lesz az első hivatalos képviselő-jelöltje a választókerületnek.

Hadházy Sándor elsőként megköszönte a további bizalmaz mindazoknak, akik már támogatták a jelöltségét. Köszönetet mondott a nagyszámú, lelkes fideszes és kdnp-s támogatói csapatnak, amely lehetővé tette az aláírások gyors összegyűjtését. Hozzátette: annyian jelezték, hogy támogatni akarják aláírásukkal Hadházy Sándort, a Fidesz-KDNP jelöltjét, hogy szerdától ismét fogadják a támogatói aláírásokat."

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok