loader
Buzinkay György kampánynyitó rendezvényt tartott Pomázon

Buzinkay György kampánynyitó rendezvényt tartott Pomázon

Buzinkay György, az Egységben Magyarországért Pest megyei 3-as számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje, kampánynyitó rendezvényt tartott vasárnap Pomázon, a Művelődési Házban. Az eseményre több mint nyolcvanan látogattak el a térségből, Leányfaluról, Budakalászról, Pócsmegyerről, és Szentendréről is.

Február 12-én elkezdődött az országgyűlési választás kampánya. Buzinkay György hivatalos közösségi oldalán köszönte meg támogatóinak, hogy több, mint ezer ajánlást adhatott le a helyi választási bizottságnak szombaton. A DK, a JOBBIK, a MOMENTUM, az MSZP, az LMP és a PÁRBESZÉD közös jelöltje kampánynyitó rendezvényt tartott Pomázon, ahol a jelenlévőknek Márki-Zay Péter, miniszterelnök-jelölt videóban üzent.

Buzinkay György, az Egységben Magyarországért országgyűlési képviselőjelöltje megköszönte Vajda Jánosnak a kampánynyitó rendezvény szervezését, továbbá a szombati aktivistáknak a támogatói részvételt. Pest megye 03. számú OEV ellenzéki képviselőjelöltje kiemelte: a következő évtizedeknek és ennek a választásnak is az a tétje, hogy fel tudják e venni a két legnagyobb kihívással a versenyt - az egyik a környezetvédelem és a klímakatasztrófa megállítása, a másik pedig a járványhelyzet Magyarországon.

A helyi pártvezetőknek is megköszönte Buzinkay György a támogatást. Hozzátette, hogy Pál Gábor, Szentendre önkormányzati képviselője az egyik legkeményebb ellenfele volt, most az egyik legfontosabb támogatója. A rendezvényen továbbá az országgyűlési képviselőjelölttől megkérdezték, mit gondol a két politikai oldal közötti különbség eredményeiről. Politikai elemzőként Buzinkay György úgy gondolja: „Budapest, az agglomeráció, és a nagyvárosok azok, ahol muszáj nyernie az ellenzéknek.”

A rendezvény végén Buzinkay György, az Egységben Magyarországért országgyűlési képviselőjelöltje a közönség kérdéseire is választ adott.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok