loader
Bemutatjuk a választókerület országgyűlési képviselőjelöltjeit

Bemutatjuk a választókerület országgyűlési képviselőjelöltjeit

Miután véglegessé vált a Pest megye 03. számú egyéni országgyűlési választókerület szavazólapja, és a hét egyéni jelöltet nyilvántartásba vette a választási bizottság, a TV Szentendre csatornáján szeretnénk őket bemutatni a választópolgároknak. Minden jelöltnek 8 perc állt rendelkezésére és ugyanarra a kérdésekre, felvetésekre volt lehetősége válaszolni.

Kövesdi Miklós, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltje szerkesztőségünknek 03.25-én jelezte, hogy nem jutott el hozzá időben a megkeresésünk a központi e-mail címen keresztül, de szeretne élni a lehetőséggel. Így ma, a 19 órakor kezdődő Szentendre Ma hírmagazint követően megtekinthetik a vele készített stúdióbeszélgetést a TV Szentendrén.

Pálmai Ferencet, a MUNKÁSPÁRT és az ISZOMM jelöltjét szintén felkerestük az ajánlattal, de egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a részvételt.

Az előző héten kedden bemutatkozott Dr. Vitályos Eszter – a FIDESZ – KDNP jelöltje; Polocsányi Béla – a Megoldás Mozgalom jelöltje; valamint Tihanyi Csaba – a NORMÁLIS ÉLET PÁRTJA jelöltje. Csütörtökön Pál Béla – a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje, illetve Buzinkay György – az Egységben Magyarországért jelöltje mutatkozott be.

A stúdióbeszélgetések visszanézhetőek a honlapunkon a szentendre.media.hu oldalon, valamint a TV Szentendre YouTube csatornáján.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok