loader
20 perces látogatást tett Hadházy Sándor a Városházán

20 perces látogatást tett Hadházy Sándor a Városházán

Látogatást tett Fülöp Zsolt polgármesternél Hadházy Sándor, Pest megye 3. számú választókerületének Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselője február 12-én, pénteken.  A szentendre.hu írása szerint a mintegy 20 perces látogatás alatt a polgármester tájékoztatta az országgyűlési képviselőt a város súlyos finanszírozási gondjairól, és átadta neki a városi költségvetés-tervezet legfontosabb adatait tartalmazó dokumentumot.

A városi honlapon írt cikkből kiderül, hogy a Fidesz választókerületi tisztséggel kapcsolatban Hadházy Sándor elmondta, hogy ugyan ő még végigviszi a ciklust, de valójában már Vitályos Eszter az illetékes, hogy tárgyaljon a helyi iparűzési adó kompenzációjával kapcsolatos a kérdésekben.

Ugyanis február 8-án Vitályos Eszter nem államtitkárként, hanem a Fidesz Pest megye 3. számú választókerület elnökeként tárgyalt Fülöp Zsolttal és Magyar Judittal a város helyzetéről, az IPA-kompenzáció indokoltságáról.

Hadházy Sándor az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának alelnöke is, aki ígéretet tett arra, hogy eljár a város érdekében.

 

 

 

kép: ezalenyeg.hu

 Hír forrása: szentendre.hu

 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok